Hogyan, mire használhatod a nyomtatványainkat?

A családalapítástól, a babaváráson át, a kisiskolás korig (és azon is túl) kínálunk könnyen személyre szabható, kreatív és igényes grafikákat a legkülönbözőbb alkalmakra. Csak egészítsd ki terveinket a saját adataiddal, fényképeiddel, és pár nap türelem után máris kézbefoghatod a tökéletesen rád szabott nyomtatványaidat. Ha ismered a nyomtatványok funkcióját, akkor is érdemes átfutnod a leírásokat, hátha olyan ötleteket adunk, amire nem is gondoltál...Babaváró értesítő

Az ember életében kevés ahhoz fogható esemény történik, mint amikor kiderül, hogy babát vár. Ilyenkor alig várja, hogy világgá kürtölhesse a csodálatos hírt. Ebben szeretnénk a segítségedre lenni! Az oldalainkon található babaváró értesítők közül kiválaszthatod a számodra legkedvesebbet, és személyre szabhatod a nevetekkel, a babátok várható születési idejével, és akár a fotótokkal vagy a babátokról készült ultrahang felvétellel is. Szeretteitek boldogan fogják hírét venni a rátok váró varázslatos „kalandnak”! Mindegyik babaváró értesítőhöz találsz a kártyával harmonizáló borítékmatricát. 
Megnézem a Babaváró értesítőketBabaváró buli meghívó

Amerikából indult, de ma már európai országokban is kedves hagyomány, hogy a várandós szülők tiszteletére összegyűlnek a barátok egy vidám összejövetel keretében, kisbabás díszbe öltöztetik a lakást, finomságokkal kényeztetik magukat, kisbabákkal kapcsolatos játékokat játszanak, és a babának szóló ajándékokkal lepik meg az izgatott szülőket. A babaváró meghívó a barátok stílusos érítesítése céljából készül és személyre szabható a ti adataitokkal. Mindegyik meghívó sorozatba illeszthető, válassz a meghívóval harmonizáló kiegészítőket, amelyek együtt, egész arculatként segíthetnek számodra megteremteni a kisbabás hangulatot.
Megnézem a Babaváró buli meghívókatSzületési értesítő

Születési értesítővel egyedi módon oszthatod meg szeretteiddel a benneteket ért boldogságot. Akár gyermeked fotójával, akár kedves grafikával készíted el saját születési értesítőtöket, mindenképpen segítségedre lehet abban, hogy méltó és emlékezetes pillanattá tedd az új családtag bejelentésének örömteli eseményét. Kiegészítheted küldeményed az értesítővel harmonizáló borítékmatricával, stílusos összhangot teremtve a küldeményed elemei között.
Megnézem a Születési értesítőketKeresztelői meghívó

A keresztelő gyakran az első ünnep az újszülött életében, különleges esemény mind a gyermek, mind a szülők számára. Akár pompás ünnepséget, akár bensőséges összejövetelt kívánsz rendezni, a szeretet, a tisztelet és a hagyomány jegyében teszed. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani az oldalainkon található tiszta, szép és elegáns keresztelői meghívókkal. Minden meghívó sorozatba illeszthető, válassz a meghívóval harmonizáló kiegészítőket, amelyekkel egész arculatot teremthetsz a különleges esemény számára.
Megnézem a Keresztelői meghívókatNévadói meghívó

Sokan döntenek úgy, hogy névadó ünnepséget rendeznek gyermeküknek. Az oldalainkon található kedves névadói meghívók közül bármelyiket kiválaszthatod, és személyre szabhatod a saját adataitokkal. A meghívód mellé találsz hozzáillő borítékmatricát és ültetőkártyát is.
Megnézem a Névadói meghívókatEsküvői meghívó

Az esküvői meghívókat aligha kell bemutatni. A meghívókhoz különböző kiegészítőket is találsz, amelyekkel egész arculatot teremthettek álomesküvőtök számára.
Megnézem az Esküvői meghívókatSzületésnapi meghívó

A gyerekek életében a születésnapok nagyon különleges események. Az oldalainkon található születésnapi meghívók segítségével már a szervezés időszakában megteremtheted az ünnepi hangulatot kisgyermeked számára, aki boldogan fogja tapasztalni, hogy milyen lázasan készültök az ő megünneplésére. Mindegyik meghívó sorozatba illeszthető, válassz a meghívóval harmonizáló kiegészítőket, amelyekkel egész arculatot teremthetsz a nevezetes esemény számára.
Megnézem a Születésnapi meghívókatÜdvözlőkártya

Minden évben lázas készülődés előzi meg az ünnepeket. Az oldalainkon található, sorozatba illeszthető ünnepi üdvözlőkártyákkal stílusosan kedveskedhetsz szeretteidnek, akik örömmel fogadják majd különlegesen személyes üdvözleted, hiszen ezek a kártyák is személyre szabhatók a ti adataitokkal és fotóitokkal.
Megnézem az ÜdvözlőkártyákatBorítékmatrica

Az oldalainkon található, postázható kártyák mellé igényesen kiválasztott, kiváló minőségű boríték tartozik. A borítékra a címzést egyedileg tudod ráírni, de a feladót rányomtajuk neked egy, akár a kártyáddal harmonizáló grafikájú borítékmatricára, amelyet ezután csak a borítékra kell ragasztanod. Így nemcsak időt és munkát takaríthatsz meg, de stílusos összhangot is teremthetsz a küldeményed egyes elemei között. Borítékmatricát nemcsak kártyák mellé, de önmagában, saját arculati elemként is készíthetsz magadnak vagy ajándékba, hasznos lehet olyan számára, aki sokat levelezik.
Megnézem a BorítékmatricákatKöszönőkártya

Köszönőkártyák küldése egyes országokban már hagyománnyá vált, mint szép és stílusos módja hálánk és tiszteletünk kifejezésének. Követendő példa lehet számunkra is egy borítékba rejtett, igényesen megtervezett, a saját nevünkkel ellátott kártya küldése vagy átadása azoknak, akik segítettek gyermekünk megszületése körül, vagy megtiszteltek bennünket egy számunkra oly fontos eseményen való részvételükkel, mint az esküvőnk. Kiegészítheted a kártyával harmonizáló borítékmatricával.
Megnézem a KöszönőkártyákatÜltetőkártya

Az ültetőkártyákat az ünnepi asztalon helyezheted el. Írd a kártyákon szabadon hagyott mezőbe a vendégeid nevét, vagy ha a kis vendégek még nem tudnak olvasni, rajzolj jeleket rá, így mindenki könnyen megtalalja majd a helyét.
Megnézem az ÜltetőkártyákatDíszítő matrica

Díszítőmatricát ragaszthatsz többek között limonádés palackra, papírtáskára, borítékra, csákóra, zászlóra, cukorkásdobozra, befőttesüvegre vagy cellofánzacskóra, amibe süteményt teszel, illetve bármire, amivel készülsz a születésnapi vagy babaváró bulira. Az oldalainkon található díszítő matricák grafikája kapcsolódik az egyes események egyéb nyomtatványaihoz, így ha szeretnéd, akár az alkalom összes kiegészítőjét sorozatba illesztheted.
Megnézem a Díszítő matricákatBabanapló

Személyre szabható napló, amelybe kisbabád étkezési szokásait, testsúlygyarapodását, fejlődésének merföldköveit jegyezheted le, zsebeiben pedig fotókat, emlékeket őrizhetsz meg. Minden füzetünk borítója kívülről fóliázott, így jól ellenáll a kopásnak és a nedvességnek, 120 oldalas, magas minőségű savmentes (nem sárguló) papírból és fém spirállal készül, és két belső zseb található benne.
Megnézem a BabanaplókatJókívánság kártya

A jókívánság kártya a keresztelő vagy a névadó kiegészítője lehet. Erre a meghívóval harmonizáló grafikájú kártyára a gyermeknek szánt jókívánságukat írhatják rá a meghívottak. A kártyákat aztán eltehetitek az ünnepelt számára a keresztelői emlékei között.
Megnézem a Jókívánság kártyákatTombolakártya

Egy gyerekszületésnapon jó móka lehet a tombola, amely az oldalainkon található, sorozatba illeszthető tombolakártyákkal igazán stílusossá tehető. Rejtsétek a meghívó mellé a borítékba, vagy osszátok szét a bulin. A tombolakártyákat párban szállítjuk, egyiket a kis vendég kapja meg, a másikat sorsoljátok a kiosztásra váró ajándékok mellé. Jó szórakozást!
Megnézem a TombolakártyákatFalikép

Kisgyermeked szobája a vára, elalváskor az ágya közelében lévő formák mozgatják meg a fantáziáját, felébredéskor ezek köszöntik, a szobájában játszik és tanul, így fontos, hogy milyen tárgyak veszik itt körül. Keretezhető kartonnyomataink kedves, színes, egyszerű formákból építkező, tanulásra, megfejtésre ösztönző játékos díszek a kisbaba érkezésére, vagy a „nagybaba” szobájának személyesebbé tételére.
Megnézem a faliképeketFüzetcímke

Füzetcímkéink tankönyvekre, iskolai füzetekre ragasztható öntapadó matricák, amelyeket kisgyermeked nevével nyomtatunk ki. A címkéket díszítő figurák segítségével még az olvasni nem tudó kisiskolás is fel fogja ismerni a saját felszereléseit, amiket így megjelölsz számára. Három különböző méret közül válogathatsz, nagyobbaknak a kevésbé feltűnő füzetcímkéinket ajánljuk.

Megnézem a FüzetcímkéketEx libris

Szó szerinti jelentése: könyvei közül való. Hagyományosan egy sokszorosító eljárással készült, míves papírlap a könyv elején, ami a könyv hovatartozását jelöli. Ha kisgyermeked úgy dönt, hogy elviszi magával az egyik könyvét az óvodába vagy az iskolába, vagy egyszerűen csak a kedvenc mesekönyvét kívánjátok személyesebbé tenni, egy ex libris matricával megjelölhetitek számára, így senki máséval nem téveszthető majd össze!
Megnézem az Ex libris-eketRajzfüzet

Névre szóló rajzfüzet vagy napló kisgyermekednek, amelybe írhat és rajzolhat, bárhová magával viheti, zsebeiben pedig a kincseit tárolhatja. Minden füzetünk borítója kívülről fóliázott, így jól ellenáll a kopásnak és a nedvességnek, 120 oldalas, magas minőségű savmentes (nem sárguló) papírból és fém spirállal készül, és két belső zseb található benne.
Megnézem a rajzfüzeteketMamakártya

A mamakártya leginkább egy névjegykártyára hasonlít, amelyen az anyuka (vagy apuka) nevén és elérhetőségein kívül a gyermeke(i) képe és neve látható. Ezt a kártyát a szülő odaadhatja a játszóteren vagy az óvodában más anyukáknak, apukáknak, az óvónéniknek, a bébiszitternek, és mindenkinek, aki főleg a gyerekekkel kerül kapcsolatba de a szülőkkel kell bizonyos dolgokat megbeszélnie. A kártya tartalmazhat programjavaslatot is, a helyszín és az időpont beírására alkalmas mezők kitöltésével.
Megnézem a MamakártyákatAjándékkártya

Az ajándékkártyák olyan kis méretű, szalaggal ellátott kártyák, amelyekkel személyessé teheted az ajándékaidat. Készíts meglepetésként kis süteménycsomagot, vagy tegyél finomságokat egy szép befőttesüvegbe és kösd rájuk a ti nevetekkel kinyomott ajándékkártyát. Az ajándékkártyák sorozatba illeszthetők az ünnepi üdvözlőkártyákkal.
Megnézem az AjándékkártyákatAjándékmatrica

Az ünnepek talán legszebb pillanatai, amikor a gondosan becsomagolt ajándékok láttán mosoly csillan szeretteid arcán. Az oldalainkon található ajándékmatricákkal könnyen személyessé teheted az ajándékaid. Válaszd ki a számodra legkedvesebbet, a személyre szabása (és pár nap türelem) után pedig már nincs is más dolgod, mint a matricákat egyszerűen az ajándékaidra ragasztani és elcsípni azokat a mosolyokat. Az ajándékmatricák grafikája kapcsolódik az ünnepi üdvözlőkártyákéhoz.
Megnézem az AjándékmatricákatAdventi naptár

Az adventi naptár matricák 24 darabos szettben készülnek, 1-től 24-ig megszámozva. A matricákat ráragaszthatod borítékokra vagy papírtasakokra, amikbe a meglepetéseket rejted, esetleg becsomagolt kis ajándékokra, könyvekre, illetve bármire, amire csak kedved tartja. A csomagokat te találod ki, a megszámozásában segítünk! A matricákat 24 darabos kiváló minőségű, különleges hatású és környezetbarát papírból készült borítékcsomagokkal is megtalálod, illetve papírtasakokkal is, amikbe egy kicsit több ajándék fér...
Megnézem az Adventi naptárakat