A papírok, amiket a nyomtatványaitokhoz felhasználunk

Ha véletlenül hiba marad a megrendelt termékeidben, akkor sem kell aggódnod, mert mi mindent leellenőrzünk, mielőtt nyomdába küldjük. Ez azt jelenti, hogy a fotóitokat, ha szükséges, korrigáljuk, amennyire a fotó engedi, az esetleges elütéseket javítjuk, a tipográfiát, mint például az ideális soresést beállítjuk, hogy a lehető legszebb eredményt érjük el.* Mindemellett arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy személyre szabott terveiteket gondosan kiválasztott alapanyagokra készítsük el.


Kártya


A nyomtatványaink fehér színű, matt felületű, sima tapintású, magas minőségű, prémium ofszet kartonra készülnek, ami modern megjelenést és letisztultságot kölcsönöz kártyáitok számára. Sima felületének köszönhetően szépen nyomhatók rá fotók és egybefüggő színfoltok ugyanúgy, mint vékony vonalú betűk, vagy grafikák.

Súly: 300 g/m²

Frill prints karton


Filcprégelésű boríték

Filcprégelésű borítékunk az FSC által minősített, környezetbarát papírból készül, amely 30%-ban újrahasznosított rostokat tartalmaz, az előállításához szükséges energiát szélerőművek biztosították és széndioxid-semleges gyártási folyamat során készült. Nemes, elegáns papír, felülete az akvarellpapíréhoz hasonló. Savmentes, ezért hosszú idő alatt sem sárgul meg. A fehér filcprégelésű borítékot úgy választottuk ki, hogy tónusa illeszkedjen a kártyák kartonjának színéhez.

Méretek: 162 x 114 mm, 160 x 160 mm
Súly: 200 g/m²
Színek: fehér, világossárga

Frill prints filcprégelésű borítékok


Csillogó boríték

A ragyogó arany vagy gyöngyházfényű borítékok felületét csillogó pigmentek borítják, így valóban különleges hatás érhető el velük. Ezeket a borítékokat elsősorban az ünnepi, az esküvői és a keresztelői kínálatunkban találod meg, de néhány egyéb tervünkkel is párosítottuk.

Méretek: 162 x 114 mm, 160 x 160 mm
Súly: 200 g/m²
Színek: gyöngyházfényű fehér, arany

Frill prints csillogó borítékok


Pauszboríték

Játékos hatás érhető el a francia pauszpapírból készült borítékokkal. Ennek az FSC által minősített, kiemelkedő minőségű transzparens papírnak az a különlegessége, hogy átlátszósága ellenére is élénk színű tud maradni, illetve a fehér valóban fehér. (Felhívjuk a figyelmed arra, hogy a pauszpapír tulajdonságaiból adódóan, a pauszboríték átlátszó, így kártyád szövege a borítékon keresztül is látható lesz!)

Méretek: 162 x 114 mm, 160 x 160 mm
Súly: 200 g/m²
Színek: hófehér, piros, türkiz

Frill prints pauszborítékok


Papírjaink kiválasztásánál fontos szempont volt számunkra a környezetvédelem, így az újrahasznosítás, a környezetbarát gyártási folyamat, és az FSC minősítés is. Az FSC (Forest Stewardship Council – Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa) az egyik legelterjedtebb nemzetközi minősítés, amely garanciát jelent az ökológiailag fenntartható gazdálkodásra és a helyi lakosság jogainak és érdekeinek figyelembevételére. Az FSC-t 1993-ban hozták létre természetvédelmi szervezetek, faipari vállalatok, erdőgazdaságok és helyi közösségek. A tanúsítvány célja a világviszonylatban zajló környezetpusztító erdőgazdálkodás visszaszorítása.