Vásárlás a Frill prints-nél

Oldalainkon több száz nyomtatványterv található, amelyekkel az ünnepek és a családi élet nevezetes eseményeit lehet még emlékezetesebbé és személyesebbé tenni. A tervek közül bármelyiket kiválaszthatod és online személyre szabhatod tetszés szerinti szövegekkel és fotókkal. A személyre szabást otthonról, magad végezheted el, az eredménye azonnal láthatóvá válik az eszközöd monitorán. Az egyes nyomtatványfajták sorozatba illeszthetők, de megrendelhetők önmagukban is.

A termékek gondosan kiválasztott, kitűnő minőségű papírra, nyomdában, korszerű digitális nyomtatási eljárással készülnek. Ennek eredménye az igényes megjelenés mellett, a viszonylag rövid időn belül teljesíthető kivitelezés. Az elkészült nyomtatványokat szerződött partnerünk szállítja házhoz a megadott címedre. A rendeléseket 7–14 munkanapon belül, vagy expressz szállítással 4–8 munkanapon belül tudjuk teljesíteni. Kérjük vedd figyelembe, hogy nyomtatványaink nem kész termékek, a megrendelésed után, kifejezetten számodra készülnek el és ehhez időre van szükség!

Fontos, hogy a megrendeléseket figyelmesen előkészítve kapjuk meg, de mielőtt nyomdába küldjük, mi is mindent leellenőrzünk. Ez azt jelenti, hogy a fotókat, ha szükséges, korrigáljuk, amennyire a fotó engedi, az esetleges elütéseket javítjuk, a tipográfiát, mint például az ideális soresést beállítjuk, hogy a lehető legszebb eredményt érjük el.*

Minden tervünk mellet megtalálható az ára, amelyet a kész nyomtatvány mérete, nyomtatási eljárása (egyik oldalán színes vagy mindkét oldalán színes), valamint a hozzá választott boríték ára befolyásol. Minden postázható kártyánkhoz boríték tartozik, amelyet többféle különleges boríték közül lehet kiválasztani.

Előfordulhat, hogy a tervek között nem találsz olyat, amilyet megálmodtál, vagy többet változtatnál valamelyik létező terven, mint amennyit az alap személyre szabás enged. Ilyen esetben örömmel vesszük, ha egyedi igényeiddel megkeresel bennünket. Az egyedi tervezés óradíja 5 000 Ft. (Kivétel ezalól a falikép, ahol térítésmentesen végezzük el a felajánlott átméretezést.)

Csak elektronikus úton, az Interneten, a Frill prints weboldalon keresztül lehet vásárolni. Rendelést csak regisztrált felhasználó tud leadni. A megrendelés elküldése után a regisztráció során megadott email címre visszaigazolást küldünk a rendelés tartalmáról. A visszaigazolásban feltüntetjük a rendelés sorszámát, amelyre hivatkozni lehet a megrendeléssel kapcsolatos bármely ügyintézés során. A rendelés végösszege tartalmazza a termékek árát, az esetleges kedvezményeket, a szállítási és kezelési költséget, valamint az ÁFÁ-t.

Minden 10 000 Ft feletti rendelés esetén 10% kedvezményt vehetsz igénybe a HAPPY10 kód használatával.

Amennyiben technikai probléma adódna a regisztráció vagy a vásárlási folyamat során kérjük a Kapcsolat menüpontból küldött üzenetben lépj kapcsolatba velünk!