PAPÍROK ÉS BORÍTÉKOK, AMIKET A NYOMTATVÁNYAITOKHOZ AJÁNLUNK
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy nyomtatványaitokat gondosan kiválasztott alapanyagokra készítsük el. Az alábbi válogatást Nektek állítottunk össze, készletünkből azonnal elérhetők. De természetesen ettől eltérő papírok használatára is van lehetőség, ha egyedi elképzelésetek vagy kérdésetek lenne, keressetek minket bátran!
Simított karton

A kártyáitokhoz fehér színű, matt felületű, kellemes tapintású, magas minőségű, prémium ofszet kartont ajánlunk, ami modern megjelenést és letisztultságot kölcsönöz számukra. Sima felületének köszönhetően szépen nyomhatók rá fotók és egybefüggő színfoltok ugyanúgy, mint vékony vonalú betűk, vagy grafikák. Környezetbarát gyártási folyamat során készül, igazoltan megfelelve az FSC® előírásainak.

Súly: 300 g/m²
Textúrált kreatív karton

Aki tradícionálisabb és elegánsabb hatás elérésere törekszik, kártyáihoz a finoman filcprégelt felületű Rives kartont is választhatja, ami a kézzel merített papírok struktúráját idézi. Felülete természetes hatású és kellemes tapintású, az FSC® által tanúsított és 100%-ban újrahasznosított, időálló papír. (A textúrált felületű karton nem alkalmas fényes arany/ezüst fólia nyomáshoz, ehhez a simított kartonunkat ajánljuk!)

Súly: 320 g/m²
Filcprégelésű boríték

Filcprégelésű borítékunk az FSC® által minősített, környezetbarát papírból készül, amely 30%-ban újrahasznosított rostokat tartalmaz, az előállításához szükséges energiát szélerőművek biztosították és széndioxid-semleges gyártási folyamat során készült. Nemes, elegáns papír, felülete az akvarellpapíréhoz hasonló. Savmentes, ezért hosszú idő alatt sem sárgul meg. A fehér filcprégelésű borítékot úgy választottuk ki, hogy tónusa illeszkedjen a kártyák kartonjának színéhez. Borítékos kártyáink alapára egy fehér filcpréselésű boríték árát tartalmazza.

Méretek: 162 x 114 mm, 160 x 160 mm
Súly: 200 g/m²
Színek: fehér, natúr fehér, világossárga
Csillogó boríték

A ragyogó arany vagy gyöngyházfényű borítékok felületét csillogó pigmentek borítják, így valóban különleges hatás érhető el velük. Ezeket a borítékokat elsősorban az ünnepi, az esküvői és a keresztelői kínálatunkhoz ajánljuk, de néhány egyéb tervünkkel is jól párosítható.

Méretek: 162 x 114 mm, 160 x 160 mm
Súly: 200 g/m²
Színek: gyöngyházfényű fehér, arany
Pauszboríték

Játékos hatás érhető el a francia pauszpapírból készült borítékokkal. Ennek az FSC® által minősített, kiemelkedő minőségű transzparens papírnak az a különlegessége, hogy átlátszósága ellenére is élénk színű, illetve a fehér valóban fehér. (Felhívjuk a figyelmed arra, hogy a pauszpapír tulajdonságaiból adódóan, a pauszboríték átlátszó, így kártyád szövege a borítékon keresztül is látható lesz!)

Méretek: 162 x 114 mm, 160 x 160 mm
Súly: 200 g/m²
Színek: hófehér, piros, türkiz
Papírjaink kiválasztásánál fontos szempont volt számunkra a környezetvédelem, így az újrahasznosítás, a környezetbarát gyártási folyamat, és az FSC® minősítés is. Az FSC® (Forest Stewardship Council – Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa) az egyik legelterjedtebb nemzetközi minősítés, amely garanciát jelent az ökológiailag fenntartható gazdálkodásra és a helyi lakosság jogainak és érdekeinek figyelembevételére. Az FSC-t 1993-ban hozták létre természetvédelmi szervezetek, faipari vállalatok, erdőgazdaságok és helyi közösségek. A tanúsítvány célja a világviszonylatban zajló környezetpusztító erdőgazdálkodás visszaszorítása.
VÁSÁRLÁS A FRILL PRINTS-NÉL
A Frill prints-nél fontos számunkra az oldalainkon elérhető tervek művészi minősége, grafikai és tipográfiai igényessége, és a finom részletek kidolgozása. Munkáinkon kizárólag saját, egyedi rajzainkat, festményeinket használjuk fel, így azokat máshol biztosan nem találod meg, és igény szerinti felhasználásokra is könnyen tovább tudjuk fejleszteni, át tudjuk dolgozni. Az oldalunkról kiválasztott tervet is egyedi tervezéssel szabjuk személyre számodra, de örömmel vesszük azt is, ha teljesen egyedi elképzeléseiddel keresel meg minket akár dizájn, akár alapanyag tekintetében!

Terveink többsége sorozatban található meg az oldalainkon, a sorozat fő elemével, annak változataival és kiegészítőivel. Alattuk megtalálod a termék árát, amit a kész nyomtatvány mérete, mennyisége, anyaga, illetve nyomtatási eljárása (egyik oldalán színes vagy mindkét oldalán színes, esetleg fényes fólianyomással készül) befolyásol. A továbbiakban a választott papír és boríték, illetve a hozzárendelt kiegészítők ára még módosíthat az áron.

Az általános rendelési folyamat az alábbiak szerint alakul, és általában 2–3 hetet vesz igénybe:

– 1 –
Nézz körül a weboldalunkon és válogass terveink között. Ha kiválasztottál egyet, küldd el nekünk az érdeklődésed a kiválasztott terv alatti gombra kattintva. Itt elküldheted már a pontos részleteket is, ez felgyorsítja a folyamatot.

– 2 –
Érdeklődésedre rövid időn belül válaszolunk emailben, ekkor egyeztethetjük a további részleteket, a kiegészítőket, a kiválasztott papírt és borítékot, az összeállításod árát, és véglegesítjük a szövegezést is.

– 3 –
Amennyiben az ajánlatunkat elfogadod és megrendeled a munkát, elkészítjük számodra a személyre szabott terve(ke)t és elküldjük Neked emailen jóváhagyásra. Egy korrektúrafordulóra még ezután is lehetőséged van, ha szükséges még lehet módosítani, finomítani a terven.

– 4 –
A terv elfogadása után az anyagot nyomdába küldjük és ekkor állítjuk ki a számlát is, amin minden információt megtalálsz az utaláshoz. Munkáink professzionális nyomdában, korszerű digitális nyomtatási eljárással készülnek, ennek eredménye az igényes megjelenés mellett, a viszonylag rövid időn belül teljesíthető kivitelezés.

– 5 –
Amikor a nyomtatványaitok elkészülnek, csinos és biztonságos csomagolást kapnak, és miután az utalás is beérkezett a számlánkra, átadjuk őket szerződött csomagküldő partnerünknek (DPD), akik általában egy nappal később házhoz szállítják Neked.

Fontos! Teljesen egyedi tervezés esetén a tervezési fázis hosszabb lehet, és az esetleges illusztrációk, akvarellek elkészítése is időigényes feladat, illetve az egyedi papírválasztás is növelheti az átfutási időt, így ezekkel érdemes számolni, ha ilyen terveitek vannak! Ha kérdésetek lenne keressetek minket bizalommal!
ILLUSZTRÁCIÓ
Örömmel vállaljuk egyedi illusztrációk készítését, akár rajzos, akár digitális, vagy akvarell festmény formában. Díjazása változó, és az egyedi igényektől függ. Kérdéseiddel keress minket bátran!
SZÁLLÍTÁS
A kiszállítás a DPD Hungária csomagküldő szolgálattal történik. Díja egységesen 3 990 Ft az ország egész területére. 30 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítást biztosítunk!
Nemzetközi szállítással kapcsolatban kérjük itt vedd fel velünk a kapcsolatot!
Személyes átvételre Nagykovácsiban, a Frill prints stúdiójában van lehetőség. Címe: 2094 Nagykovácsi, Kossuth Lajos utca 2. (Teleki-Tisza-kastély)
Back to Top